JĘZYK RUCHU. ZANURZENIE W ANALIZĘ RUCHU R. LABANA I I. BARTENIEFF. 2 CZĘŚCI

Warszawa 16 - 17.11.2019 oraz 08 - 09.02.2020

Zapraszam wszystkie osoby, które chcą otworzyć się na zrozumienie swojego ruchu i tego, co często nieświadomie wyraża się poprzez ciało. Szczególnie zachęcam do udziału osoby pracujące lub przygotowujące się do pracy z ludźmi, zarówno te, które pracują poprzez słowo jak i poprzez ruch, taniec, ale i te, które chcą same dla siebie poznać język ruchu, który rozwija empatię kinestetyczną i umożliwia wielowymiarowy rozwój zarówno warsztatu pracy zawodowej jak i własnych umiejętności osobistych. Poznanie go może być pomocne m.in. w pracy: trenera, coacha, choreoterapeuty, terapeuty, arteterapeuty, nauczyciela, pedagoga, seksuologa, psychologa.

Szkolenie składa się z dwóch części (34godzin dydaktycznych) i pracy własnej pomiędzy nimi. 16-17 listopada oraz 8-9 lutego . Pozwala poznać kompleksowe podejście Rudolfa Labana, który „przetłumaczył” fascynujący język ruchu na słowa i tematy życiowe oraz zdobyć wiedzę o głębokim połączeniu ciała z psychiką. Rozwija umiejętność ucieleśnienia, obserwacji ruchu i pełniejszego zrozumienia siebie oraz drugiego człowieka. Szkolenie daje konkretną wiedzę, rozwija umiejętności praktyczne i stwarza okazję, by poznać zaawansowany sposób rozumienia, twórczej pracy, przejścia różnych procesów w ruchu, które są zarówno w strukturze jak i pełne kreatywności. Program ma spójną logikę. Pomiędzy modułami jest do wykonania praca własna (ruchowa i poznawcza).

Prowadząca: Aga Sokołowska, więcej informacji na FB: LINK oraz na stronie: LINK Informacje i zapisy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.