Roczny Kurs Technik Terapii Tańcem i Analizy Ruchu

Warszawa, wrzesień 2020 - marzec 2021

Na tym kursie rozwiniesz umiejętność kreatywnego wykorzystywania ruchu, tańca i świadomości ciała w pracy z ludźmi. Doświadczeniowo i teoretycznie poznasz związek ciała z psychiką. Nauczysz się projektować ćwiczenia łączące ekspresję ciała z myśleniem i emocjami. Poznasz konkretne techniki terapii tańcem i analizy ruchu. Rozwiniesz empatię kinestetyczną, umiejętność obserwacji ruchu, poszerzysz własny repertuar ruchowy. Staniesz się bardziej spójnym, osadzonym we własnym ciele, uważnym prowadzącym.

Kurs składa się z: 3-dniowego Treningu Wprowadzającego, 6 szkoleniowych zjazdów weekendowych, pracy własnej i w zespołach koleżeńskich oraz konsultacji indywidualnych.
Ten mocno praktyczny Kurs skierowany jest do osób pracujących lub przygotowujących się do pracy z ludźmi w obszarze terapii, edukacji i rozwoju osobistego oraz kształcenia ruchowego.

Prowadzące: Izabela Guzek, Katarzyna Dańska

Poznaj niektórych absolwentów Kursu: https://terapiatancem-iba.pl/absolwenci-naszego-kursu/
Więcej informacji: http://terapiatancem-iba.pl/kurs/
Kontakt i zapisy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel: 600 390 008